Företaget

Mäklarfirman KONTRAKTA AB bildades 1978 av Rolf Nilsson och Tommy Stridh. Kontoret var vid denna tidpunkt beläget på Sanatoriegatan 27. Sedan starten har vi mestadels varit 2 st mäklare, under vissa tidpunkter 3-4 st. Idag består vi av 3 st mäklare: Henrik Nilsson, Sara Wahlgren och Rolf Nilsson.

Mäklarsamfundet

Vi arbetar även aktivt inom styrelsen i Mäklarsamfundets västsvenska krets där Henrik är ordförande. 

Referenser

Läs vad våra tidigare kunder säger om oss.

Kontoret

Vårt kontor är fortfarande beläget i Kålltorp men numera på Kålltorpsgatan 10, där vi har lokaler sedan 1994. Vår verksamhet de senaste åren har mer och mer inriktats på försäljningar med mer än normala juridiska svårigheter, tex dödsbon, skilsmässor, arv, gåvor, arvsskiften samt värderingar. Vi förmedlar villor, fritidshus, bostadsrätter, flerfamiljshus/hyreshus, skogsfastigheter och tomter.

Mäklarna

Såväl Sara som Rolf och Henrik är ledamöter i Mäklarsamfundet och detta innebär att vi har genomgått de utbildningar som krävs för att kunna utöva mäklaryrket på ett professionellt och tryggt sätt. Det innebär också att vi genomgår fortbildningar flera gånger per år för att förnya våra kunskaper på en marknad som är i ständig förändring. 

Objekten

Alla våra objekt finns utställda på internet: www.hemnet.se . Vi tror att vägen till en bra fastighetsaffär bygger på förtroende och personligt engagemang och denna tro är något som vi genom åren har lagt märke till att våra kunder delar. Självklart hjälper vi även våra kunder med allt kring försäljningen. 

Integritetspolicy

Mäklarfirman Kontrakta följer branschens gemensamt framtagna integritetspolicy.

 

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.